Site Meter

04 de març, 2007

Dones i igualtat, la batalla permanent


Ahir a la tarda vaig assistir a un acta organitzat per el PSC de Mataró, era una contribució al dia de la dona treballadora, com mol ve varen destacar els dos convidats principals, l’ Alcalde Baro y la Consellera de Treball Mar Serna.
Primer vull felicitar cordialment a les companyes de la Secretària de la Dona del PSC-Mataró; l’acta va resultar un èxit, es va queda gen dreta a la sala de Can Palauet, també i principalment par els continguts. Un acta polític rodo en definitiva. Felicitats.
Es bo comprovar que la sensibilitat social de la ciutat està mol viva.
Destacaria dos coses que va dir l’ Alcalde Baron:La creació del Centre Integral de Dones que ja està en marcha i el comprimís de paritat en las properes llistes electoral.El primer en sembla un projecta molt important. Un autèntic projecte de ciutat del que marcarà una fita. Del segon, els que portem molts i molts anys lluitant par la “quota” i la discriminació positiva i que en hem sentit de totes (incloses les nostres dones), veiem que la lluita val la pena. Ara cal continuar no tot s’acaba en la paritat a les llistes.
Permeteu-me (amb cordialitat) dir que vaig trobar dos mancances: Cap referència els assetjaments a la feina i posar mes l’accent en la violència de gènera, no oblidem que mora una dona cada mes.
Amb tot repeteixo, felicitats a les organitzadores.

1 Comments:

At 1:37 p. m., Blogger Antoni Cuadras Camps said...

Nùria se el que va dir la Consellera, pero aixó es el present jo feia un comentari historic

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home