Site Meter

04 de gener, 2007

2007, eleccions municipals*

(*) article publicat al CapGrós.com
Comença l’any 2007 sota els efectes de la bomba d’ETA a Barajas. Una vegada més, ETA frustra l’esperança de pau del nostre poble. El camí llarg, dur i difícil enunciat per Zapatero, avui, és una mica més llarg.

Però, aquest 2007 té molts motius per l’esperança, per continuar avançant en el terreny de l’economia (tretze anys de creixement continuat, el millor de la UE), en el terreny contra la lluita contra la precarietat laboral, que avui és un problema més real que l’atur (encara que així no sigui percebut per la gent), en la millora de la competitivitat de les nostres empreses (esmerçant més recursos en I-D-i), en millorar la nostra educació (a tots els nivells), en la lluita per la igualtat efectiva entre homes i dones, a la integració dels nou vinguts, etc. etc. De feina i ganes de fer-la n’hi ha molta.

Aquest any 2007, també és l’any de les eleccions municipals. A Mataró estem molt esperançats ja que, la nostra ciutat ha canviat molt (cap a bé) en aquests anys de governs democràtics, també, ha canviat l’Alcalde i els dos anys i escaig que porta de mandat em fan ser força optimista.

En aquest mandat que començarem es compliran tres dècades de governs municipals democràtics. Ans de molt treball, molta feina feta. El repte del futur és gran però, estic segur que comptarem amb el programa, l’Alcalde i l’equip d’homes i dones per afrontar-lo amb èxit.