Site Meter

25 de novembre, 2006

Ja tenim nou President

Aquesta setmana tindrem nou President de la Generalitat i nou Govern. Ja s’ha constituït el Parlament i, d’acord a les seqüències democràtiques, el procés polític va caminant en tota normalitat.

Aquesta normalitat, fa aparèixer a CiU com una força política desnortada. Cal que superi el que no ha pogut formar Govern. Això és irreversible per ells.

Les afirmacions d’Artur Mas qüestionant l’autoritat política i moral de José Montilla per ser President són pròpies d’un partit antidemocràtic. No es correspon –sincerament-, que té l’escola de Jordi Pujol. De fet en Duran i Lleida ja els hi està dient: aquest camí porta al desastre.

Si volen centrar la propera campanya de les eleccions municipals, en la il·legitimitat del resultat de les autonòmiques, els hi auguro un gran fracàs.

Jo, com a socialista, podria dir que millor que caminin per aquesta via. Com a català dic que em sap greu, ja que crec que necessitem una dreta catalanista que articuli les inquietuds polítiques d’una part important del nostre país.

Però, tampoc ens preocupem massa, que CiU camini per el camí de la crispació i nosaltres per el camí d’aportar solucions als problemes de les infraestructures, de la cohesió social i apostant per la innovació tecnològica. Aquest és el bon camí, el nostre.