Site Meter

12 de gener, 2007

La dreta de sempre

Les manifestacions de Madrid i Bilbao contra el terrorisme d’ETA han posat en evidència les pitjors maneres en les que es mou la política en el nostre país.

És difícil imaginar un pitjor escenari. El Partit Popular està en la lògica de la guerra, el PSOE desconcertat. El problema és que el PSOE és el partit del Govern, i, al meu entendre, no pot estar condicionat per la pressió indecent del Partit Popular.

A la lògica de guerra del PP, ETA és el menys important, del que es tracta es de derrotar el govern del PSOE. El PP no té una altra política, el pitjor és que no donarà treva. Aquesta és la seva política.

Aquest dies hem pogut veure els objectius. A cada nova concessió el NO era la respost. Per què? La resposta és fàcil: no volen cap acord, el que volen és la derrota de Zapatero.

És vergonyós veure com actua l’entorn polític mediàtic de la dreta espanyola: la COPE, El Mundo, Manos Limpias, Foro de Ermua, AVT, perfectament coordinats i, amb els objectius molt clars com a braç armat del PP.

Que ningú s’enganyi: això és l’ultra-dreta. Aquest, com vinc senyalant reiteradament, és l’autèntic perill de la política espanyola.

Mirem dos exemples d’aquesta mateixa setmana. Declaracions del Sr. Alcaraz President de la AVT: “Zapatero hace tiempo que piensa como un terrorista”, diari El Mundo: “Depende de la respuesta que dé el Gobierno habrá que buscar otras soluciones”.

Això és colpisme. Cal que el Fiscal General de l’Estat actuï.

Podeu pensar que estic un xic alarmista, però aquesta setmana el nostre país presenta síntomes molt preocupants. Una altra cosa és que no ho vulguem veure.

2 Comments:

At 12:36 p. m., Blogger Marc Arza said...

El meu país és Catalunya i per sort la basquització del clima polític no hi és tan accentuada.

Sincerament, crec que hauríem d'evitar posar el coll en un conflicte polític que no ens toca tan d'aprop com pensem.

Fins aviat,
Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

 
At 1:42 p. m., Blogger Antoni Cuadras Camps said...

Marc, sincerament penso que t'equivoques, per desgracia ens toca mol de prop. Es més ens crema y ens contamina tot

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home