Site Meter

10 d’octubre, 2006

Un fals debat

Tota aquesta discussió sobre les seleccions catalanes em sembla un debat absolutament artificial. Col·locat ara, en mig del debat estatutari i les eleccions al Parlament de Catalunya, per tal d’intentar fer un favor a ERC i, de retruc a CiU. Diguem-ho ràpid: el promotor de la plataforma es presenta a les llistes de ERC.

Es pretén polititzar un tema que, caldria que es resolgués en l’àmbit purament esportiu.

Em sembla que Catalunya i, els seus ciutadans, tenim problemes molt més importants per parlar en aquests moments. No cal fer la llista, tots la sabem. Però, cal escalfar el debat identitari, no fos cas que ens perdéssim pel camí dels problemes reals.

Per cert, la meva modesta opinió és que el principal interessat en que no hi hagi selecció catalana oficial: és el Barça.

Ja no seria més que un club. Per tant, tots quiets que mentre el Barça no vulgui: res de res.

PD: us en recordeu que fa tres anys que A. Mas ens proposava que ens féssim andorrans i poguéssim tenir selecció pròpia. I aquest vol ser president.

2 Comments:

At 4:31 p. m., Blogger Pepe Luis López Bulla said...

Senyor Cuadras: Teniu mes raó que un sant. Especialment la comparació amb el Barça. Aquest gran club no tindría el monopoli del simbolisme "de Catalunya". Jo crec que heu de desenvolupar més aquesta idea perquè segurament dona molt de sí. Aprofito l' avinentesa per saludar-vos molt cordialment.

 
At 5:48 p. m., Blogger Pedro said...

Felicitats per la creu de Sant Jordi que Maragall ha donat al president de SEAT, sou un partit molt d'esquerres veig, sobretot quan maneu.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home