Site Meter

13 d’octubre, 2006

La por de CiU

Encara no s’ha repartit massivament el DVD de CiU contra el tripartit. Segons diuen, es farà mitjançant la premsa aquest cap de setmana. Però, tots en sabem ja el contingut: brossa política.

Les projeccions fragmentades per televisió del contingut del DVD de CiU ja ens dóna una idea molt precisa de l’estil demagògic i desqualificador de la campanya de CiU: l’enemic és el tripartit, subratllo l’enemic (que no l’adversari). A partir d’aquí tot s’hi val, ja que estem parlant de l’enemic i, ja és curiós que en aquest vídeo en cap moment es parlar del Partit Popular (perquè serà?).

Amb l’actitud que han adoptat davant els fets de Martorell, i, després de veure el vídeo, em preocupa la importació de l’estil de bronca política, propi de la política espanyola que practica el PP i que, ara sembla fer seu CiU a Catalunya. Malament. Espanyolitzar la política catalana amb el pitjor estil de la dreta cavernícola no crec, que sigui el que més convingui a Catalunya i als catalans. No és el nostre estil, tampoc el de al millor societat progressista espanyola que, jo crec és majoritària i és amb la que necessitem entendre’ns per avançar pel camí del progrés.

Ja és curiós que, l’Artur Mas en persona, corre-cuita, hagi sortit a justificar-se per al DVD. Em sembla que el tret els ha sortit per la culata (Ai Medí, Medí que t’ensenyen a EEUU).

Ara és l’hora dels catalans, i aquests volem: pau i progrés.

imatge: http://www.eljueves.es