Site Meter

20 d’octubre, 2006

Ull !!!

Si dones un cop d’ull i d’orella als mitjans de comunicació de la dreta espanyola sembla que de cop, hagi desaparegut tota la problematica de l’11-M. Allò que ha ocupat pàgines i pàgines de El Mundo i, hores i hores de ràdio de la COPE, i de TeleMadrid ara ha deixat de tenir importància.

El que importa ara és la negociació amb ETA. És clar, que el rere fons és el mateix: entoerbolir tant com es pogui la vida política espanyola. Posar-ho tot en qüestió; per tal de que prevalèixi la idea de la conspiració i, per tant, de la deslegitimització del govern del PSOE.

La campanya, cal dir-ho, està molt ben orquestrada: ells enverinen l’ambient i el Partit Popular utilitza el Parlament i el Senat per tal de legitimar la denúncia malidicent.

La poscició del Partit Popular, ahir al Parlament i al Senat, és francament intolerable, ha traspassat la ratlla roja del comportament democràtic homologable a Europa. Cal denunciar-lo amb veu molt forta i molt alta. Això no pot ser. Com molt bé ha denunciat el president Zapatero: Això és la ultradreta.

El Partit Popular vol per tots els mitjans (no em feu dir més) que el procés de pau fracassi i, estan disposats a tot, amb tal de que això passi abans de les municipals i autonòmiques del 2007.

Aquesta distància infinita que marquen amb el govern del PSOE, va dirigida a debilitar-lo tant com puguin. I sabem que un atemptat tindria afectes letals, no sols per al procés de pau. I en això estan, no ho dubteu.

Imatge:http://images.google.es/images?q=tbn:u7XvlYW0BV7XyM:http://pengal5.100webspace.net/ficheiros/imagens/pproibido.gif