Site Meter

17 d’octubre, 2006

Gir electoral

Portem tres dies de campanya electoral i, aquesta a donat un gir sorprenent. Hem passat d’una pre-campanya de “todo a cien”, ens regalaven audífons, ulleres, xecs escolars, xecs per idiomes, etc., etc., a una campanya a l’americana en que els DVD’s i les anades al notari, ens han de garantir les propostes a la vegada que definiran les futures aliances. Tot pregat, molt poc seriós, francament.

Si el senyor Mas que aspira a governar Catalunya, ens diu que la seva paraula perquè la creiem cal que la garantitzi un notari, malament. Què passa?, que a partir d’ara els polítics de CiU faran cua davant dels notaris, sinó no ens els creurem? Tant poca creabilitat s’atribueixen ells mateixos? No serà que és una simple jugada de marqueting polític, per tal d’aconseguir portades als mitjans de comunicació?.

Per cert, el numeret d’avui al Congrés de Diputats, retirant a última hora l’esmena a la totalitat dels pressupostos, ha estat molt bona. Per favor una mica de rigor, ja que es quedarien sols votant amb el PP tothom ho sabia.

2 Comments:

At 6:37 p. m., Blogger Pedro said...

Suposo que vas veure l'entrevista de la vanguardia on el buròcratas Montilla demostra que no suporta que li portin la contrària... l'endemà el Mas no es posava gens nerviós davant una entrevista igual.

 
At 10:45 a. m., Blogger Pepe Luis López Bulla said...

Pedro: eres el ojo y el ojete que todo lo ve. Toma un poco de bicarbonato. Lo tuyo es para alquilar sillas.

Sr. Cuadras, no afluixi. Endavant.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home