Site Meter

30 d’abril, 2007



Maragall, l’oportunitat perduda



Pasqual Maragall ha perdut una magnífica oportunitat de està callat,i ha una dita que diu: “Els deus ceguen a aquells que volen perdre”. El nostre Expresident sembla que està en aquesta fase i es una autèntica llàstima; una persona de la seva vàlua intel·lectual y política no pot cometre aquets errors. El anar per aquet camí, sols l’omplirà de descrèdit personal y polític i, el que es pitjor malbaratarà tot el capital polític que ha acumulat duran tans anys d’exercici: com alcalde, com a cap de l’oposició i com el President que va promoure el nou Estatut de Catalunya
Sembla com si de cop hagués oblidat que ell es el President de l’Estatut, el que tenim ara , el que ha aprovat el poble de Catalunya i el que es objecte del atacs de la dreta mes reaccionaria, aquí y allà. No, el poble de Catalunya, les institucions catalanes, el PSC –tampoc, el PSOE-, y el President Montilla no es mereixen aquets atac.
Aquet plantejament es injust, equivocat y sobre tot inútil per fer avançar l’autogovern de Catalunya. D’altre banda, al plantejament federalista per Espanya tampoc avançarà així, tot el contrari.
Esperem que la cordura s’imposi i puguem tindre unes municipals centrades en els plantejaments municipalistes i, això una persona que ha estat tans anys alcalde i ha patit tantes interferències ho hauria de saber.