Site Meter

16 de juliol, 2006

Montilla, President


Des del convenciment més profund, escric aquestes quatre ratlles, per afirmar que estic convençut que en Montilla, serà el nou President de la Generalitat.

Tal com deia l’eslògan de l’acte de presentació del candidat, “ara és l’hora dels catalans” i, és precisament per això que el PSC guanyarà les eleccions i, Montilla serà el nou President de la Generalitat.

Per què serà així? Perquè durant aquests tres anys de Govern Maragall s’ha fet una gran taxa en tots els camps de l’activitat governamental, només cal mirar l’estat de les finances (per posar sols un exemple) per veure el tom tant espectacular que han donat i, així, en tots els departaments. Però tot això, per desgràcia, ha estat soterrat per l’excessiu soroll provocat per la inexperiència d’uns, per les dificultats d’encaix dels tres partits i, perquè no dir-ho, per errors propis que calia haver evitat.

Però, en tot, ara tenim el nou Estatut i, s’obra una nova etapa que segur representarà un nou pas endavant per els ciutadans de Catalunya.

Aquesta nova i prometedora etapa, serà el Montilla el que –a parer meu- reuneix tots els mèrits per impulsar-la, conduir-la i dirigir-la posant l’accent, precisament en el que són els interessos prioritaris del conjunt de la ciutadania: una Catalunya plural, diversa, moderna i europea.

Aquesta Catalunya capaç de recollir les millors tradicions del nostre poble i, a la vegada incorporar-ne els nous valors de les societats dinàmiques i en constant evolució.

Perquè el repte és important i engrescador, tots els del PSC ens implicarem al màxim per tal de guanyar aquestes eleccions i, després... les municipals.

Gràcies Montilla per acceptar el repte: guanyarem, guanyarà Catalunya i els ciutadans.